Do práce by byl dobrý

To máte naprostou pravdu, protože se hodí kamkoliv. V zimních měsících je pořádná zima, to nikomu nemusíme zřejmě připomínat a každý si dokáže živě představit, když je mínus deset stupňů, jak to asi venku vypadá. To se nám nechce ani vylézat z postele, natož pak cestovat snad někam do práce nebo do školy, kdo by v takovém mrazu taky pracoval, když jsme všichni skoro zamrzlí. Někdo přeběhne cestu z domů do práce a v práci má teploučko, jiný to má složitější a ani v práci se právě nezahřeje. To je potom těžké pořízení, protože jste náchylnější k nemocem a není to vůbec příjemné, když se nemůžete rozehřát. Proto je lepší, když si tam můžete pořídit nějaké přitopení. Olejový radiátor by byl ideální.

Kamkoliv s ním

Hodí se do jakékoliv práce. Vždy, když chcete mít teploučko, ať jste paní prodavačka, pak se vám vleze někam pod nohy pod pult nebo alespoň částečně bokem, tak jestli jste paní uklízečka, tak alespoň do nějakého vašeho kamrlíku. Samozřejmě pro všechny sekretářky a administrativní pracovníky, protože ti sedí většinou u počítačů, a když se moc netopí, tak máte hned zmrzlé prsty natolik, že se nedá nic dělat a pak pro dělníky kamkoliv na halu vedle vás, ale alespoň u něj bylo tepleji.

Do práce by byl dobrý