Energie, kterou chceme získat

To je právě ta energie, na kterou často nemůžeme dosáhnout a bohužel ji chceme, protože se nám zdá, že se nám s postupem věku někam ztrácí. Když jsme děti tak toho zvládáme hodně, neustále skáčeme a dovádíme, všechno musíme znát a objevujeme celý svět. Neustále se něčemu učíme a náš mozek vnímá veškeré dění, abychom se stali plnohodnotnými lidmi, takže se učíme slova, ale i morální vlastnosti, abychom se později mohli zařadit do naší společnosti. Tato energie na škole přechází v neustále učení, které je ale nezbytné pro náš život, protože mozek je ještě mladý a tak je schopný si lépe všechno zapamatovat, což je potřebné pro náš pozdější život. Pak nás čeká zaměstnání a doba, kdy si máme vytvářet své vlastní rodiny. Zde energie právě přichází znovu, avšak někteří, jakoby ji ztratili úplně. Spíše nám připadá, že z nás ten život energii vysává.

Něco dělejte

Takže s tím musíme něco dělat. Najít si nové koníčky a zájmy, nebo se ponořit zcela do zaměstnání. Někteří to mají jiné a jdou sportovat. Třeba jízda na kole vám může dát energii, kterou potřebujete. Zapište se do nějaké skupiny a vyzkoušejte to. Budete sice po svých vyjížďkách unavení, ale přitom budete cítit nový příliv energie. S cyklistickými dresy navíc budete vypadat dokonale.

Energie, kterou chceme získat
sushi.jpg