Vaše dorty budou naprosto dokonale nazdobené

Dnešní cukráři už ke zdobení dortů používají prakticky téměř cokoliv. Je spousta dostupných dekorací, které najdete v galanterii, ale pokud chcete, abyste na dortu všechno mohli sníst, je potřeba spousta nejrůznějších pomůcek a potřeb k vyrobení všech dekorací. My Vám zde nabízíme opravdu vysoce kvalitní a spolehlivé silikonové formy na jedlou krajku http://silikonky.eu/kategorie-produktu/formy-na-krajku/ , které Vám pomohou ve velmi moderním a naprosto dokonalém zdobení dortů touto dekorací, kterou můžete sníst spolu s celým dortem, a přitom vypadá tak dokonale, jako byste opravdu na dort použili pruh průsvitné vyšívané látky. Tak jen vstupte do naší široké nabídky a vyberte si tvar, který Vám nejvíce vyhovuje.

S našimi produkty Vám půjde práce lépe od ruky

Zdobení jedlou krajkou se dostalo do módy až v posledních letech a jde o dokonalé a velmi luxusní zdobení dortů a dezertů, ale také ne zrovna jednoduché. Je zapotřebí správně namíchaná směs a samozřejmě forma, se kterou se boře pracuje. My Vám nabízíme produkty z vysoce kvalitního silikonu, který je velmi odolný a pevný, ale přitom také velmi pružný, takže jde tyto produkty použít v troubě do vyšších teplot a také jdou výsledné tvary dobře vyklopit ven. Hlavně jsou opakovaně použitelné a velmi snadno se udržují. V naší nabídce najdete různě velké a různě tvarované druhy za opravdu velmi výhodných cenových podmínek na našem trhu. Využijte naší nabídky a pořiďte si tvar, který hledáte.

Marmel
</div>